tisdag, september 29, 2020

Äntligen! Eller ...?

Egentligen borde jag väl inte bli förvånad. Men nej, jag utropar inte "äntligen!" när jag möter vinterns första julstjärnor i butiken. Det är ju faktiskt september fortfarande! OK, de är inte klassiskt poinsettia-julröda, utan vita och rosa. Och jag behöver självklart inte köpa någon. Till Lucia brukar jag ändå slå till på en vit, men jag kan hålla mig tills dess, det är jag rätt säker på. Kan du?

Copyright Klimakteriehäxan
 

9 kommentarer:

 1. Absolut! Gillar inte alls julstjärnor men skulle jag köpa någon fick det bli en vit. Satsar hellre på små röda tulpaner i kruka i stället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tycka att de är rätt fina, men inte i september och inte hur många som helst heller. Tulpaner är en självklarhet till jul! (och en hel del andra tider också ...)

   Radera
 2. OMG!!!!!! Jag kan absolut hålla mig till säg första advent åtminstone. Herreguuu, vi har inte ens haft Halloween. Suck och dubbelsuck!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite tråkigt är det att alla säsonggränser suddas ut.

   Radera
 3. Alktså, jag hade haft svårt att hålla mig. I alla fall om priset var ok. Vattnade just min julstjärna från förra året. Den är vackert helgrön just nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att hålla liv i dem gröna, det är en sport jag ställt upp i! Kan bli väldigt fina. Har faktiskt en på balkongen, men den har inte blivit särskilt stor.

   Radera
  2. PS Emma - de kostade 60 spänn och såg nog rätt fina ut faktiskt.

   Radera
 4. till Lucia är senaste laget 🌲

  SvaraRadera
  Svar
  1. Räcker för mig! Sen blir det nån röd när det är jul.

   Radera