måndag, mars 27, 2023

Jo jag tänkte på en sak ...


... att Bianca Ingrosso faktiskt är en riktigt begåvad programledare i tv. Snabbtänkt, rolig, ibland lite spetsig. En positiv överraskning!

8 kommentarer:

 1. inte sett, har bara svt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sänds på kanal 5, jo. Men hon är banne mig bättre än både Skavlan och Bergfeldt. Lyckas ställa frågor som leder till svar som jag inte hade en aaaaaning om!

   Radera
  2. tycker om Skavlan och Bergfeldt 📺

   Radera
  3. Ibland funkar det, ibland inte tycker jag. Bianca har en helt annan energi och attityd!

   Radera
 2. Som du säger, om man skalar av yttre skalet något, och skrapar lite så finns en intelligent tjej därinne. Jag har bara sett ett avsnitt första säsongen, har inte femman jag heller, men hon har säkert utvecklats också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart smart, skulle jag vilja påstå. Tror att hon växt in i rollen vid det här laget. Gillar faktiskt lillebrorsan också, trots att den där familjen samtidigt står en upp i halsen ... de är ju med ÖVERALLT!

   Radera
 3. Visst är Bianca duktig på det hon gör. Tyvärr är det nog så att såpan Wahlgrens värld satte en del käppar i hjulet. Såg det två gånger och tyckte det var bedrövligt. Pust.
  Men på egen hand så tycker jag absolut Bianca klarar sig bättre. Bara jag slipper ha med mamman.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har aldrig sett ett endaste avsnitt av Wahlgrens värld, men har förstått att det har en jättepublik. Bianca är jag helt överraskad av. Så kvick i repliken!

   Radera