torsdag, maj 02, 2019

Väderspänd

Nej, jag ska inte släppa väder. Men det är spännande med vädret där ute! Kan inte släppa det, helt enkelt.

Ena stunden regn, i nästa sticker solen fram, och så blir det blött i luften igen. Hur ska man klä sig? Har våren etablerat sig eller gjorde jag fel som tog ner de varmaste ytterplaggen i källaren? Visst ska väl tulpanerna klara sig?

Törs man hoppas att det är stabilare och gärna lite varmare på Mallorca dit vi snart ska ta en sväng?I påskas var det varmare här hemma än på självaste Solkusten, så man kan aldrig vara säker. Ska jag ta med paraply?

Jag kan helt enkelt inte släppa det. Vädret. Spännande hela tiden. Alltså är jag väl väderspänd? Utan att fisa.

Copyright Klimakteriehäxan

7 kommentarer:

 1. Hej jo det är spännande med vädret. Här blåser det som sjutton. Ha en fin dag kram Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och rätt som det regna´ kom det en skur --- fast vi behöver ju regn.

   Radera
 2. När jag reser någonstans och är osäker på vädret brukar jag ta med mig kallingar och långärmad tröja i siden. Det har räddat mig många gånger! Svalt när det är varmt och värmer när det är kallt! Dessutom väger det nästan ingenting. Skönt att sova i också! Här stormar det idag och himlen är svart. Ja det är våren, ja det är våren.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra där! Ska lägga ner min långärmade t-tröja i tunt siden. Tack för påminnelsen!

   Radera
 3. The same procedure as last year!

  SvaraRadera
 4. Jo, nog för att solen skiner och det är varmare men vidare värst jättevarmt är det ju inte än hos oss. 2 grader har det legat kring de senaste dagarna. Det kan ju i och för sig skilja en del mellan oss och Mallorca men att ha något är varmare är inte helt fel. Mamma och pappa brukar ju fråga och jag säger alltid lager på lager. En större vint- och regntät jacka och sedan kan man ha saker under. Bara att peela av sig när det behövs.

  Ha en härlig semester!

  SvaraRadera