söndag, april 14, 2024

Skyltar att fnissa åt

Idag är det Fnissforskarna som räddar min Skyltsöndag. Deras handtextade små meddelanden sprider glädje där de sitter upptejpade i ett skyltfönster på Ringvägen. Jag bara fnissar, tackar och tar emot, d v s tar bilder och publicerar dem här!

 Skyltsöndag i dag också. 
BP är projektets "plastmamma" och beskyddare. Andra bloggare som brukar leverera skyltar är Angelgirl, AnkiByblixtraCarita ChristianKajsaLisa LillaSyster, Paula, PettasSusjosStefan,Tony, Åke.

Det finns lidande av olika slag och på olika nivåer.
Copyright Klimakteriehäxan

20 kommentarer:

 1. LillaSyster10:44 fm

  Verkligen skyltar att fnissa åt. De handskrivna är ju så bra. Den första borde nog fler leva efter, allt brukar ju ordna sig tillslut- lika bra att rycka på axlarna och inte ta för allvarligt på dagen. Ha en fortsatt bra söndag =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och i morgon får man väl ta ett rejält morgongympapass enligt instruktionerna på skylten eller hur???

   Radera
 2. Det var skyltar som man inte bara kunde fnissa åt - utan också skratta högt...
  KRAM-Susie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt att få skratta lite!

   Radera
 3. Har sett dessa och började verkligen fnittra. Såg att det var fler som gjorde det. Och visst finns det helt klart lidande av olika slag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan bara tacka och ta emot! Och fnissa!

   Radera
 4. Härlig skyltning!
  Jag kollade in instagramkontot @fnissforskare och hon var med på någon marknad och sålde sina kluriga texter.
  Gillar den "Syns du inte så finns du i alla fall". Är trött på "Syns man inte så finns man inte". ;-)
  Sant att det finns olika typer av lidande men gillar ändå sista bilden. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att det finns folk som anstränger sig för att roa oss andra på ett tämligen lågmält sätt!

   Radera
 5. Visste inte ens att det fanns fnissforskare... Bra att du introducerar deras roliga, handskrivna skyltar. Och såklart finns dom på Söder:-) Älskar dina två exempel.
  Och du, nej, för mig är det ingen katastrof när champagnen/cavan är slut. Det är värre med öl och vin för min del;-)
  Stort tack för din fnissiga Skyltsöndag och alla länkar:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man borde vara mer tacksam än man är för att inte en massa saker tar slut - vare sig mat eller dryck vill man ju försöka leva utan!

   Radera
 6. Härliga skyltar denna regniga söndag!
  Champagne är bra att ha hemma ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och cava och prosecco går också bra, det är mest prislappen som är skillnaden om man inte är en riktig finsmakare!

   Radera
 7. Men vilken tur att champagnen var slut, det är ett dricka eller fel att kalla den så för det är det vedervärdigaste som passerar i min gom. Jag har försökt med detta ljusa men detta står jag över. Min fru har jobbat 24 år på Systembolaget och dottern har tagit vid och är där ännu. Dom dukar inte ens upp ett glas åt mig längre när vi har sammankomster :) Ska jag dricka alkohol ska det vara för att det är gott. Nar jag träffade min blivande fru kunde jag bara två sorters vin, det ena var rött och det andra vitt. Jag har verkligen lärt mig vinets karaktär osv. Vi har även haft vinprovningar, nu har jag mest assisterat såklart. Men kan det här med gardiner och så :) Jag har även blivit medsläpad på vinprovningar och en kille i vår närhet är superduktig, när han var anställd av Systembolaget var han tvungen att läsa mina recensioner innan jag släppte ut dem på min hemsida. Det finns regler från Systembolaget. Du får inte favorisera något. Uffe driver tom egna vinresor till spännande distrikt. Facit har förstås varit på alla som går att åka på genom Systembolaget för utbildningar på flertalet vingårdar utomlands. Inte USA vet jag. Roligaste och trevligaste vinprovningar tycker jag är om Amarone. Uffe vet precis vilka årgångar som ska provas. Just ja nu var det skyltar vi skulle kommentera, det drar iväg så hör då man vaknar på natten :) Jag sover ju som en kratta. Sträck ut en hand kan betyda mycket glädje och förstånd. Jag som jobbat på så många arbetsplatser med erfarenheter som skyddsombud och kontaktombud under många år dessutom. Din sista skylt är klockren. Den går man in och försvarar direkt. Jodå med det kan kosta personligen det ska gudarna veta. Alla arbetsgivare är inte snälla. Nu gick jag igång som skyddsombud också :) Jodå jag har varit med på personliga förhandlingar om individer eller jag ändrar till medmänniskor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar champagne/cava/prosecco, men är verkligen ingen specialist. Köper ofta vin efter etikett ... men säg det inte till nån av dina oenologer ... (det där med att öppna datorn mitt i natten känner jag igen, visst är det trist att vakna och inte kunna somna om!)

   Radera
 8. Tack för de trevliga skyltarna ... tänk att det finns fnissforskare ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja säg mig det område man inte kan beforska ... vet inte hur seriöst detta är dock?

   Radera
 9. Morgongympan anammar jag rakt av! Bästa idag! Men okej, ska ta en långpromenad till stan tur/retur också. Fnissar även åt de andra skyltarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett fniss förlänger både munnen och, sägs det, livet!

   Radera
 10. Sååå kul med de där små lapparna, det var både roligt å tänkvärt, mer sånt!
  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mysigt med folk som vill skänka oss andra några leenden!

   Radera