lördag, januari 11, 2020

Just nu i januari

Just nu läser jag "Ett annat liv" av danska Ida Jessen. Började med den som radioföljetong, i lysande uppläsning av Cecilia Nilsson, men när jag skulle ladda ner resterande avsnitt var den redan borta från SR Play. (Kolla hur länge saker som du tänkt ladda ner ligger kvar, det är ett gott råd!) Så nu har jag lånat den på biblioteket för att få veta hur det går för den unga änkan.

Just nu tittar jag gärna på olika vintersporter i tv, och snart blir det handboll! Europamästerskap för herrar. Våra barn gjorde oss intresserade eftersom båda spelade.


Just nu lyssnar jag på Dagens Eko, lunchupplagan, om nedskjutningen av det ukrainska passagerarplanet. Iran har medgett sitt misstag. 176 människor dog. Alldeles i onödan. 


Just nu längtar jag efter solen. Grå himmel där ute. Ska man leta efter en liten resa? Det vore väl alldeles underbart!


Det är bloggen Kulturkollo som infört den här sortens månadsuppdatering. Tänkt att plockas upp den första lördagen i månaden, vilket jag inte riktigt lyckades med denna gång dock, det råkade bli den andra ... Tror i alla fall att jag ska ha den som en liten återkommande sak här. Om ni kan hålla er ända till februari? (fniss)

Copyright Klimakteriehäxan

4 kommentarer:

 1. EM i handboll, dessutom på hemmaplan är något alldeles extra. Å överkörningen av Schweiz igår tillsammans med målvaktens suveräna agerande var verkligen sevärt!
  Vintersport är inte riktigt min grej, inte sedan Stenmark och Wiberg, men i sommar är det ju EM i fotboll så...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag roas märkligt nog av skidskytte ... det kan bli riktigt spännande emellanåt! Men visst, på Stenmarks tid (och på Pernillas) var det lite annorlunda!

   Radera
  2. min 87-åriga mor har koll på sport

   Radera
  3. Det är väl jättekul!

   Radera