lördag, mars 14, 2020

En bok är ett bra val

"Bra val" stod det på etiketten som hängde på den söta barntröjan i bomull.
Ja men då förstår ju var och en att jag blev tvungen att först köpa plagget och sen göra lappen till ett bokmärke! Ett litet återfall, helt enkelt. För en bok är ju just det: ett bra val. I alla väder!

Dessutom är det så himla kul att få shoppa lite småbarnskläder igen, det finns ju så fantastiskt fina, både för flickor och pojkar! Och när jag nu blivit farmor så ... inte ska mitt barnbarn sakna kläder ... Extra plus för miljötänk i produktionen, förstås.

Det här med att visa upp vad man har mellan sidorna när man tar läspaus, det har vi hållit på med rätt länge i ett ansenligt gäng bloggare även om jag menar att jag faktiskt lagt ner just den grenen. Egentligen, alltså.
Fler bokmärken kan du dock fortfarande tänkas hitta hos BP, Älskar att läsaGerd, Hannele och kanske någon mer. Berätta det i en kommentar här i så fall!

Och när vi ändå, som så ofta, redan är i böckernas värld så visar jag er gärna ett trevligt verk som fanns med på Vårsalongen på Liljevalchs: en jättesöt minibokhylla gjord av Yeonhee Lee.
Hela hyllans bredd är under en meter, så då förstår ni hur små de olika böckerna är! Att den inte är särskilt välordnad gör ju att den känns tämligen verklighetstrogen, eller hur?

Copyright Klimakteriehäxan

12 kommentarer:

 1. ett sånt fint tilltalande konstverk! Snyggt bokmärke också.

  SvaraRadera
 2. Charmigt konstverk, och bokmärke. Hade en liknande etikett och minns att jag tvekade innan jag slängde den i pappersinsamlingen. Nu ser jag användningsområdet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Hanna, kul att du tittar in här! Ja det finns inga gränser för vad som kan funka som bokmärke den saken är klar - så länge det handlar om något som är platt och någorlunda litet, förstås!

   Radera
 3. Så sött - båda sakerna! Visst är det roligt att köpa små fina kläder, jag är både mormor och farmor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte det var jättekul när mina egna var små också!

   Radera
 4. Grattis till ditt "återfall". Måste säga att det bokmärket är nog ett av de mesta kreativa jag sett. Ja även som etikett på barntröjan. Mera sådant, tack!

  Bokhyllan är riktigt läcker den också. Den skulle jag kunna tänka mig här hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänker att man faktiskt skulle kunna göra en liknande bokhylla alldeles själv ... Jo, återfall inträffar ju i de flesta branscher!

   Radera
 5. Kul att du la upp ett bokmärke igen :)
  Ett utmärkt bokmärke. Bra val av tröja och säkert ett bra val av bok att ha bokmärket i :)
  Konstverket skulle jag lätt kunna ha hos mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Världen är ju full av "bokmärken"! Tröjan var söt men han som fick den är ännu sötare - förstås! Den där hyllan var ju himla kul!

   Radera
 6. Superbra bokmärke :D

  SvaraRadera