måndag, mars 16, 2020

Fjolårets största boksuccéer

Nu finns den korrekta listan över fjolårets succéböcker. Vid första publiceringstillfället hade man inte tagit med den digitala försäljningen i statistiken. Några författare som är stora i den nischen blev rejält ilskna, men nu är det korrigerat.

Boktugg har publicerat de nya och förmodat riktiga siffrorna. Och det handlar nu både om antalet sålda exemplar och inkomst av böckerna. Båda listorna toppas av Camilla Läckberg och David Lagercrantz som etta och tvåa.

Själv har jag läst (bara) sex av de femtio titlarna och ingen av de två i toppen. Vet dock inte riktigt vad det säger om mig?

Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

 1. Jag tycker att det vittnar om sunt förnuft. Du läser uppenbarligen det du vill läsa, utan tanke på vad man "ska läsa".
  Margaretha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den tolkningen är jag väldigt nöjd med!!!

   Radera
 2. Har läst Lagercrantz "Hon måste dö" som var mycket bra, men inte Läckbergs bok. Har nämligen rejält tröttnat på myspys deckarserien från Fjällbacka.
  Totalt har jag läst 16 av böckerna på listan, men vet inte heller vad det säger om mig;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns många deckare på listan, är inte det förklaringen? Ang Läckberg har jag dock tänkt att jag borde ge henne en ny chans. Dömde ut henne efter bara en bok.

   Radera
 3. inte riktigt min kopp av te

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast någon titel på listan har vi gillat både du och jag - Klubben, exvis.

   Radera