måndag, september 19, 2022

Jo jag tänkte på en sak ...

... att den som sa "politik är det möjligas konst" borde förklara sig lite. Fast det kommer visst från Bismarck, (1815-1898) så jag får antagligen klara mig ändå. Och avvakta besked från talmannen.

Kanske har du också någon liten udda tanke du går och bär på? Jag har det, ideligen. Några kommer att dyka upp här, en del jättefåniga, andra kanske mer av det kluriga slaget. Häng på om du har lust! Fritt fram att använda den lilla "tankevinjetten" om du så vill!

Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

 1. Jag tycker att det borde vara "politik är det omöjligas konst" med tanke på vad politiker svarar på frågor - alltså ingenting! Dom bara svänger sig.....
  KRAM-Susie


  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken god tanke och god idé! Jag kommer helt kart att hänga på när något kommer upp i huvudet.

   Radera
  2. Stort eller smått - och kanske kan resultatet bli ett litet leende?

   Radera
  3. Svar till Susie: tyvärr har du helt rätt. Man kan verkligen undra hur vår framtid kommer att te sig.

   Radera
 2. Selfien gav mersmak ser jag. Fast den här utmaningen ät betydligt svårare för deltagarna tycker jag. Kommer också hänga på om jag kommer på nåt, men tvivlar att jag gör det. Är inte bra på sånt;-)
  Streckgumman är såååå himla söt. Du har talang:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså selfien tog faktiskt både tid, tankemöda och googling (ibland). Här är det en helt annan nivå, kul ändå om nån hänger på. Min streckgumma ser väl ut som dem som fyraåringar ritar? Men inget fel i det, förstås - fast nån konstnärlig talang tror jag nog inte att den avslöjar.

   Radera