lördag, juni 22, 2019

Björntjänst

Det var länge sedan vi sågs, björnen och jag. Han har sitt ursprung i USA och kom i min ägo för kanske trettio år sedan. Användes en period, gick sen i ide (antar jag?) för att dyka upp igen härom veckan, i gammal god stil.

En björntjänst är ju normalt inget att glädjas åt, men alla regler har förvisso sina undantag. Nu jobbar nallen igen, låter sin mage fyllas av en bok som ännu inte lästs ut.
Och så koras han härmed till Veckans bokmärke.
Du hittar förmodligen, ja ganska säkert, fler märken hos Hannele, Boklysten, Mösstanten, Emma, Gerd och BP. Ny för denna vecka är Älskar att läsa.

Copyright Klimakteriehäxan

13 kommentarer:

 1. Haha, de är så roliga de där klämda bokmärkena! Finns mängder i "virkvärlden" men jag har inte provat på. Vissa är så himla roliga! Din var väldigt söt, perfekt i barnboken. Eller vad det nu är du läser ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nallen har i a f inget emot att bli klämd om magen! Det blir inte så många barnböcker nu. Fast jag läste faktiskt en ungdomsroman alldeles nyligen!

   Radera
 2. Åh, vad gullig denna bokmärkesnalle var!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag förstår att jag föll för den. Mjuk och rar - att ha i en hård deckare, kanske, för att mjuka upp det hela lite ...

   Radera
 3. lite tjock, min är tunnare:
  https://hannelesbibliotek.blogspot.com/2019/06/parfymsticka.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte tjock alls! "Kroppen" består av ett resårband.

   Radera
 4. Vilket gulligt bokmärke :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan gosa lite med den medan man läser ...

   Radera
 5. Gosigt bokmärke. Inte alls tokigt.

  SvaraRadera
 6. Hahaha! Det var då ett riktigt tjockt, ganska avlångt och otroligt sött bokmärke måste jag säga. Kul att nallen åter går i tjänst efter 30 år i ide. Snack igen om återvinning när den är som bäst.

  PS. Så många anhängare du har fått! Himla roligt faktiskt:-) DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nallen är bara tjock i ändarna, på mitten är han väldigt smal ... bara ett resårband faktiskt! Ja visst är det kul att vi blivit fler!

   Radera
 7. Såna där mjukisdjur till bokmärke är roliga!

  SvaraRadera