lördag, juli 27, 2019

Mat och mode inklämt i en bok

Mat och mode är inte en i alla lägen idealisk kombination, det vet vi som råkat tugga i oss lite extra  bara för att finna att saker i garderoben så att säga har krympt.

Fast mat heter ändå det här klädmärket, som inte är något av "tjusigare" sort. Plagg med den här etiketten har överkomliga priser, men är ofta lite kul. De designas dessutom med tanke på tjejer som inte är pinnsmala. Kläderna kommer från Grekland, men säljs även i svenska butiker  och på nätet förstås, allt går ju numera att komma över genom e-handel, på gott och ont.

Deras etikett är ett bulligt hjärta med budskapet "Free yourself!" och om man vågar anta att det ska tolkas som att man ska klä sig som man har lust, inte som andra anser att man ska, så är jag helt och odelat positiv.

Försedd med ett enkelt sidenband, av den där sorten som sitter i kläder för att hålla dem kvar på hängarna (och som folk ofta låter bli att klippa bort så de sticker upp vid halsen i stället), blir detta ännu ett bokmärke.

Veckans bokmärke fortsätter att trilla in hos ett antal bloggare. Kolla hos Boklysten, Emma, Hannele, Mösstanten, Gerd, BP och Agneta! Blir vi fler? Lämna en kommentar så jag vet och kan länka!

Copyright Klimakteriehäxan

7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Deras kläder är också ofta snygga.

   Radera
 2. Det märket har jag aldrig hört talas om. Är odelat positiv om tanken är att de säljer kläder för "verkliga" människor i alla åldrar. Å som bokmärke är etiketten ju idealisk.

  PS. Det första jag gör när en t-shirt eller liknande har sådana band är att klippa bort det;-) DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet kanske bara en butik som har deras grejer, Räddningsplankan i Gamla Stan. Klipper också bort banden, men samlar dem - har ett "projekt" när jag fått ihop tillräckligt många ... tror jag ...

   Radera
 3. Grekiska damer är ju ofta inte heller precis pinnsmala. Skönt med kläder som är gjorda för kvinnor som faktiskt har höfter, bröst och mage... Riktigt fin etikett som ju funkar perfekt som bokmärke.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man kollar på deras sajt är det rätt stadiga tjejer som är modeller! Sympatiskt - också som bokmärke!

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera