torsdag, juli 04, 2019

Superbra sommarkombo

Orsakullan ställer frågor fria att besvara för oss andra som bloggar, utan att ta sommarledigt ... I går ville hon veta Hur är din stil sommartid? Klart man svarar!
Min är ledig, väldigt ledig. Går miltals i mina gamla Ecco-sandaler som slår allt annat i skoväg och som inte är så värst fula heller, fast de kräver (hyggligt) välskötta och lackade tånaglar.

De där sandalerna kan man faktiskt ha till allt: kjol, klänning, byxor i alla tänkbara längder. Nog för att jag har andra sommarskor också, "finare" så att säga, men en sommar utan Ecco-sandaler på fötterna kan jag över huvud taget inte tänka mig. Har slitit ur ett antal genom åren!

Dagens fråga ligger på ett helt annat plan: Hur ser du på folk som inte plockar upp efter sina djur? Jo, det ska jag tala om: väldigt ilsket tittar jag efter dem. Det har hänt att jag ropat "hallå, jag tror du glömde något där på trottoaren!" och jösses, om blickar hade kunnat döda ...

Att plocka bajs är förvisso inget nöje och det kan faktiskt vara ett av skälen till att jag inte har en hund, för jag gillar verkligen hundar. Älskar man vovven tillräckligt mycket är det dock bara att förse sig med plastpåse och plocka upp. Jag har gjort det när jag haft hand om andras älsklingar, exempelvis blandrastiken Lena på bilden överst, men gillar det inte så värst mycket. Dock är det självklart att det ska göras.

Om du nu undrar vad andra har för syn på de här företeelserna så hittar du klädstilsinriktade svar här och hundbajsintresserade genom att klicka här.
Kombinationen av promenad med trevlig hund och bekväma skor är faktiskt en fullträff!

Copyright Klimakteriehäxan

7 kommentarer:

 1. Eccosandaler är vad jag också helst går i på sommaren. Då mår fötterna bra.

  SvaraRadera
 2. mina sandaler är gungande MBT-skor, mina fötter trivs fint i dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att både du och föterna trivs är ju vad som behövs!

   Radera
  2. varken snygga eller sexiga

   Radera
 3. Eloge till första bilden. En höjdare!
  Älskar också Ecco och de flesta av mina skor är köpta där. Sköna och bekväma, men som sagt så har jag inga sandaler.
  Skulle inte vilja ha hund eller nåt annat husdjur heller för den delen. Man blir ju så bunden. Konstigt nog har jag aldrig fått påpeka för en hundägare att plocka upp efter sin hund. Måste bo i ett område med väldigt väluppfostrade hundägare;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lena, som tillhör en väninna, och jag trivs utmärkt ihop och alltså har jag accepterat att plocka upp efter henne ... men visst blir man väldigt bunden av husdjur. T o m akvariefiskar ska ju ha tillsyn.
   Ecco, ja!

   Radera