onsdag, april 07, 2021

Som en stor lotterivinst!

Det kändes som jag hade tagit hem storvinsten i ett lotteri. 
På skärtorsdagen ringde det i min mobil. 
-Hej, sa en vänlig kvinnoröst, jag heter Olivia och ringer från din vårdcentral. Jag undrar om du vill komma och få en vaccinspruta mot covid 19? 
OM jag ville! /.../
Fast lite smolk i bägaren uppstod när jag rapporterade min lycka till en (ännu ovaccinerad) väninna. 
-Grattis, sa hon först. Sedan la hon till: -Du vet vad det är för dag i dag va? 
Oj. Skärtorsdagen var den 1 april, dagen när man FÅR luras. /forts/

Inbillar mig att många som läser detta förstår min glädje, även om jag vet att folk faktiskt blir vaccinerade i en ökande takt. Nu heter det ju att leveranserna ska bli större för att eventuellt komma upp i utlovade mängder.  

Inte en dag för tidigt, hur som helst. Längtar efter att slänga de där eländiga munskydden som inte gör någon människa glad (eller vackrare heller för den delen  eller förresten kanske det ändå??? :-D).
Du läser hela min text på News 55, klicka bara här

Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

 1. Vet precis hur det känns! Man blir väldig glad när man får sprutorna. Vi har fått vår första för länge sen men fått den andra uppskjuten till den 21, sen så kan man kanske andas ut ett tag. Men man får nog fortsätta vara försiktig.....
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag inser att det inte är läge att hoppa över några skaklar än på ett tag ... men så skönt att det är på g! Har fått tid för andra sprutan också.

   Radera
 2. grattis, jag är lite yngre... men igår ringde de att det har blivit återbud så jag ska snart till ögonbottenundersökning

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du får vaccin snart också.

   Radera
 3. Det där munskyddet var ovanligt snyggt måste jag säga;-)
  Hur f*n lyckades du kvala in att få vaccin "redan nu". Du är ju inte ens 75 plus? Å eftersom du är såååå glad så gratulerar jag dig. Hoppas allt går bra och att du både slipper biverkningar och framförallt att du inte får AZ:s vaccin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gjorde ingenting! Jag fick Pfizer. Känner inget. Och är impad av vårdcentralen. Fullt ös!

   Radera