måndag, oktober 03, 2022

CITAT om självinsikt

 "Jag vet ju att jag är bra!"

-Tommy Körberg svarar på frågan om hur det känns att bli tokhyllad i programmet "Vilket liv!" som sändes i TV4 i går kväll. Två timmars show med både skratt och lite tårar, och så "Anthem" och "Stad i ljus" förstås. Många uppmärksammar honom i dessa dagar när han firar ett jättelångt liv på scenen, minst femtio år tror jag att det handlar om. Duktiga Renée Nyberg programleder. Finns på TV4Play.

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Väl bekomme! På Play tror jag du slipper reklamavbrotten också!

   Radera
  2. (slipper inte men har inte ont av reklam, har till och med varit på bio och tittat på all ny reklam nån timma 😀

   Radera
  3. Jag har svårt för reklamen, men i ett program som är två timmar långt kan det förstås passa med en kisspaus eller nåt ...

   Radera
 2. Tack, nu ska jag bli lite observant för en gångs skull på tvprogrammen. Jag gillar både Tommy K och Renée.

  SvaraRadera
 3. Jag är nog väldigt konstig och annorlunda, jag gillar inte alls att titta på hyllningsprogram! Har alltså inte sett något avsnitt av de här programmen. På något vis har jag inpräntat i mitt DNA att det är pinsamt med beröm. Har svårt att ta emot beröm och strör inte heller beröm omkring mig, något jag tycker är synd, har bara lite svårt att hitta de rätta orden på ett naturligt sätt. Körberg har jag alltid tyckt varit stroppig och mallig, finns säkert en ödmjukare sida också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man måste ju inte älska alla ... men han sjunger otroligt bra, det är svårt att påstå något annat! Ändå kan jag förstå dig: ibland blir det direkt kladdigt. "Så mycket bättre" är ett annat tv4-program som lätt kladdar till det.

   Radera
 4. Jag tyckte att förra programmet med Suzanne Reuter var väldigt roligt. Har inte hunnit se Körberg ännu, men det ska bli. Han är otvivelaktigt en av Sveriges bästa sångare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg inte Reuter, har hört fler som tyckte det var jättebra. Blir kanske ett Play en kväll!

   Radera