måndag, december 09, 2019

DSN

Alla yrkeskategorier har väl sina specifika ord och fackuttryck. Det gäller även oss journalister. Så när vi i största korthet talar om DSN, då avses Dagens Största Nyhet.

Här har ni den, rykande färsk! Jag har blivit farmor, till en liten (inte så liten) pojke! Första barnbarnet!
"Kan vara den finaste bebisen någonsin" meddelar den nyblivne fadern. Förmodligen är det helt korrekt. Och kanske borde DSN just denna gång döpas om, till ÅSN: Årets Största Nyhet.

Copyright Klimakteriehäxan

7 kommentarer:

 1. Stort, stort GRATTIS till dig och föräldrarna! Å vilken bamse både med tanke på vikt och längd! Hoppas du visar upp ASN:en på bloggen framöver. Vad ska han heta?
  Hoppas du firade åtminstone med ett glas vin:-) DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja det var värt att fira, så det blev lite rött till middagen! Han heter Klas!

   Radera
 2. Stort grattis! Både till dig och föräldrarna. Och första barnbarnet speciellt. Helt klart! Känner igen uttrycket att "det är världens finaste baby". Så ska det ju vara.
  Själv är jag mormor till två stycken: "världens finaste" killar". önskar dig och de dina det allra bästa-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, så skönt att det är över och att man får lyckan att konstatera att allt är bra. Hoppas få träffa underverket i morgon!

   Radera
 3. Varmaste gratulationerna till er alla! Och ja, det var en stor gosse! Lång, i alla fall! Jag jämför ju med sonen som var 51 cm och vägde drygt 3,8 kg när han föddes.

  Hoppas att allt gick bra!

  SvaraRadera
 4. stort grattis! ❤️ lite i stil med mina...

  SvaraRadera
 5. Godvänner, jag heter Andrea Maria, från Stockholm - Sverige. Jag är sjuksköterska på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Sverige. Jag är gift i mer än 6 år med två barn, mitt förhållande till Andrea min man vid första året var söt, romantisk och senare blev mardröm fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskar på mig och letade efter ett sätt att få en snabb skilsmässa , vi slogs upp för 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek. Jag älskade min man så mycket. Jag vill inte förlora honom till en annan dam. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa mot mig längre ... Jag ville bara att han skulle vara hemma för att älska mig för alltid. Jag förklarade min situation för en vän på jobbet, min vän Jennifer hon berättade för mig att snarare kontakta hjälp av en kärleksstiftare som heter Dr.Oduduwa från afrikana nation med magisk kärlek stavdelningsbön för att återvända tillbaka ex love, att han har kraftfullt begåvad charm för att få tillbaka kärlek och förtroende i alla trasiga äktenskap eller trasiga kärleksförhållanden, jag trodde och provade och det fungerar för mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr.Oduduwa svarade kan hjälpa mig att föra tillbaka min ex kärleksman hem hem med omedelbar charm kärleksdel, jag var mycket glad över att hitta den här mannen som hjälpte mig, jag följde alla hans instruktioner noggrant steg-för-steg böner och incantation jag gjorde själv i mitt hus med ljus ljus på natten. Oduduwa berätta allt jag kan göra hemma under nattbönerna älskar stavningsprocessen. Jag gjorde allt enligt anvisningarna. det började fungera för mig eftersom jag inom några timmar senare fick ett telefonsamtal från min man, jag var så förvånad och chockad eftersom han har slutat ringa eller skicka meddelanden till mig sedan de senaste 3 månaderna, nu gör jag omedelbart en kärlek stavningsböner min make Andrea kom hem för att be om ursäkt för mig, jag är så glad hur kärleksdel fungerar positivt på min man inom 2 dagar han är hemma. Just nu lever min man och jag båda lyckligt i kärlek mer än någonsin tidigare. Jag är glad åt den stora mannen Dr.Oduduwa för hans begåvade talanger. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa till alla som vill återställa förlorade kärleksförhållanden eller kärleksförhållanden för att hitta verklig kärlekspartner.
  {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera