söndag, april 26, 2020

Sista skyltsöndagen i april

Skylt på plank i parken framför Bofills båge på Södermalm. Och ett budskap som alla kan ta till sig i dessa tider av "social distansering". Jag gör så gott jag kan!

Dessutom konstaterar en klädbutik på Götgatan en sanning: visst är corona smittsamt, men det är rädsla också! Tur att man åtminstone kan glädjas åt maten ... som skylt tre pekar på.
Sista skylten är den vi alla behöver ha framför ögonen länge än. En ständig repris på skyltsöndagar för en tid framöver.

Trevlig skyltsöndag önskas ni alla. BP listar alla potentiella skyltbloggare här, men det kan ibland vara enklare att hitta dem genom att gå till hennes egen blogg och kolla i högerspalten, där färska poster syns.Copyright Klimakteriehäxan

14 kommentarer:

 1. Kag undrar vad det är de har klippt bort där på Corona is contagious-skylten. Blir ju lite nyfiken ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nåt är det ju ... greed, kanske???

   Radera
 2. Jag tar till mig "Allt kommer att bli bra" . Förstår att den handlar om Slussen men tänker corona.
  Tack för tipset om alla som är temaskrivare. Nu ska jag göra så i fortsättningen, är så fånigt att klicka på någon som inte är med längre. Allt gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte skylten har nåt med Slussen att göra - jag plåtade den i ett skyltfönster på Sergels torg förra året. Men budskapet går att applicera på både Slussen och coronaläget och några andra saker till!

   Radera
 3. Hög igenkänningsfaktor idag vad gäller dina skyltar.
  Och visst är det viktigt att ha fokus på det positiva.
  Instämmer helt i att rädsla kan skapa en hel del oreda på olika sätt. Och jobbigt att gå omkring. eller vad man nu gör, och vara rädd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja rädsla är en känsla som sällan leder till nåt positivt. Men nog skrämmer den här sjukan.

   Radera
 4. Sista skylten lär nog bli ett stående inslag ett bra tag framöver. Tycker den är faktiskt inte bara passande i dessa tider utan alltid. Vi säger väl att den är ditt signum, eller hur:-)

  Skyltarna på de svarta väggarna gillar jag skarpt. Layouten är så där härligt organiserat kaotisk, helt mitt stuk

  Corona, ölen alltså, behöver all reklam den kan få just nu. Det går liksom inte så bra för ölen. Texten håller jag helt med om. Märker ju själv att jag blir mera nojig för varje dag som går. Å det inte på grund av mig själv utan på grund av alla som är rädda, paranoida med mera. I slutändan påverkas man själv...

  Tusen tack för länkarna och en kanoooon Skyltsöndag:-)

  PS. Gillar att du alltid lyckas variera "länktexten". Snyggt! DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också att jag blir ännu försiktigare när dagarna går, hur länge kan turen hålla i sig, liksom??? Men de där skyltarna, visst är de bra!

   Radera
 5. Tack för härliga, positiva men ändå lite allvarliga skyltar! Skyltar med mening i..... allt KOMMER att bli bra men vi får vänta ett tag :) Ha en toppenvecka <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gäller att ta vara på ljuspunkterna! Önskar också dej en härlig virusbefriad vecka!

   Radera
 6. Jag känner mig privilegierad här i min lilla glesbygdsby. Rör mig fritt, ingen trängsel, fågelkvitter det enda man hör. Kan besöka butik, pizzeria, bibliotek, bageri. går långa hundpromenader i gott sällskap med andra hundägare eller bara vänner. Men, mitt hem förfaller, eftersom jag vet att ingen kliver in över tröskeln så blir jag bara latare med städning, bäddning osv. Lämnar grejer framme på köksbordet osv. och själv är jag blind för kaoset som råder. Ha en fin Valborg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter i alla fall, trots "kaoset", rätt trivsamt! Hoppas det fortsätter så!

   Radera
 7. Den sista skylten var bäst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just den skylten är med för (tror jag) tredje gången och jag tänker låta den återkomma ett tag till, vi behöver dess budskap!

   Radera