lördag, november 27, 2021

Ett bokmärke jag rekommenderar!

Jag kan inte lova att det här bokmärket verkligen blir använt som just bokmärke, för särskilt snyggt tycker jag inte att det är, inte om man jamför med alla de andra jag redan har.

Det här är ju helt enkelt en alldeles vanlig etikett som jag just plockat av ett par nyinköpta byxor. Men det är inte vilka brallor som helst! Det är varmfodrade tights, som faktiskt ser ut som om de vore sydda i nappaskinn. Naturligtvis är de inte det, men poängen är att ett par skönare saker att ha på benen när vinterkylan kommer, det har jag nog aldrig haft. Gav bort ett par till en kompis, hon blev lika förtjust som jag. Och paret jag själv haft hamnar nu i textilåtervinningen, för jag har gått så flitigt i dem (i två vintrar!) att jag nött ut en inre bensöm. Inte många plagg jag lyckas slita så att de måste kastas! Alltså köpte jag nu två par för att vara på den säkra sidan.

Märket Calzedonia är italienskt, de har egna butiker lite både här och där och de har, dessutom, riktigt bra priser! Nu fick jag till och med Black Friday-rabatt så då kostade ett par 140 spänn. Ta detta som ett riktigt bra och värmande (mode)tips, det är mitt förslag!

När jag nu dessutom lägger till att känslan med de här byxorna är både bekväm och varm och jag rent av känner mig lite snygg i dem (man kan ha dem både under tunika och klänning) petar jag in det här inlägget på temaordet KÄNNA som gäller för Gems Weekly Photo Challenge denna vecka. Känn på den, gott folk!

Copyright Klimakteriehäxan

15 kommentarer:

 1. Ha! Där lyckades du få in temaordet väldigt elegant! Och det är väl så du känner dig i dem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elegant - kanske inte det bästa ordet, men jag älskar de här brallorna!!!

   Radera
 2. Svar
  1. Om du vill testa brallorna så finns butiken både i Sture- och Westermalmsgallerian, och säkert på en massa fler adresser.

   Radera
 3. Nu verkar det fungera att kommentera. Tack för tipset om dessa brallor. Ska absolut titta mer på dessa. Och att det känns skönt att bära dem är absolut en fördel. Verkligen en kreativ tolkning av temat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Obekväma kläder undviker jag absolut!

   Radera
 4. Inget fel på det fejkade bokmärket. Jag tycker om det faktiskt. Har sett betydligt värre exempel. Calzedonia är en helt ny bekantskap för mig. Är glad att du gjorde ett "dubbelkap" där och att du känner dig fin i dom.
  Förresten är du den första som nappat på Black Friday, men du är förlåten;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle ha köpt brallorna alldeles oavsett BF, så det spelade ingen roll. Köpte heller ingenting annat med BF-rabatt.

   Radera
  2. PS men visst FÅR man shoppa även om det är en svart fredag??? och man vill och kanske rent av behöver?

   Radera
 5. praktiskt plagg och snyggt bokmärke på köpet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superpraktiskt! Är mindre förtjust i "bokmärket" men visst det funkar.

   Radera
 6. Härligt när man känner sig nöjd med det man köpt! Grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen! Och det gör man kanske inte precis alltid, om sanningen ska fram ... fast det går ju att ångra sina köp. Även om jag sällan gör det.

   Radera
 7. Kul sätt att använda något man annars kastar och det fungerar ju bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja lätt och praktiskt - och ingen katastrof om man skulle råka tappa bort det heller!

   Radera