måndag, november 15, 2021

Pocketfynd?

"Anna-Lisas Antik" har jag aldrig stött på. Det är hur som helst den första titeln i en bokserie i fyra delar, skriven av Eli Åhman Owetz (som jag inte heller kände till). Den kom ut i pocket för sju år sedan och är sedan länge slutsåld. 

Nu berättar boktugg.se att ett pocketexemplar sålts på Tradera för  håll i er  720 kronor! Och jag som tycker att det "normala" priset på pocketböcker blivit onödigt högt, även om man kan hitta ett och annat rabatterbjudande ...

Anna-Lisa finns, det vet jag nu, i byn Söderberga och där har hon sin butik med retroprylar. Kring hennes affär är feelgood-vibrationerna uppenbarligen många. Till Boktugg säger författarinnan: 
-"Anna-Lisas Antik" är mitt första, rosa, glada, nästan naivistiska verk. Jag älskar boken.

Lite nyfiken blir jag, utan tvekan. Om nu folk gillar denna flicka så mycket. Men sju hundralappar för en begagnad pocket kallar jag inte ett fynd. 

Copyright Klimakteriehäxan 

7 kommentarer:

 1. Nu trodde jag ju att du hade den boken ståendes i bokhyllan. Är nästan förvånad att så inte är fallet. Där hade du kunnat göra ett klipp annars;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade definitivt sålt den i så fall ...

   Radera
 2. boken finns gratis på biblioteket

  SvaraRadera
  Svar
  1. Räckte väl inte för den som prompt ville ha ett eget ex.

   Radera
 3. Nu svarar jag på fel kommentar, men tack för tipset om Vuxna människor. Så himla bra!

  Nu läser jag Räkna hjärtslag, om ett hembiträde på 30-talet i Sthlm. Kanonbra! (Utom att samma adverb återkommit hittills 6 gånger. Jag ogillar adverb och speciellt detta: njutningsfullt ...)

  SvaraRadera
 4. håller fullständigt med dig. pockeetböckerna har blivit för dyra. 720kr kunde en kanske kunna tänka sig att betala för ett praktverk. möjligen

  SvaraRadera