onsdag, juni 22, 2022

Nu mörknar det ...

 ... eftersom årets längsta dag inföll igår. Men strunt samma, låt oss se fram mot några fina sommarveckor innan vi kryper in under filten och tänder de levande ljusen igen. Först midsommar! Och den enda midsommarstången jag kommer att kunna visa upp är nog den på bilden nedan. En brosch som jag hade glömt att jag hade. Handmålad på trä av Margareta Lindberg, signaturen Héti, cirka fem centimeter hög. Funkar bra! Önskar er alla redan nu en härlig helg med sol, bad, god mat, goda drycker, goda vänner, gott humör! Allt gott, helt enkelt!

Copyright Klimakteriehäxan

10 kommentarer:

 1. Jag fick också en sån där dyster tanke: nu vänder det... Men sjasade bort den och ska njuta hejdlöst så länge det ljusa varar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart ska vi ta vara på de ljusa dagarna, det är fortfarande många kvar!

   Radera
 2. Jag konstaterar också att det går mot mörkare tider men har en resa till Kiruna och midnatssolen nästa vecka så jag drar ut på de ljusa.
  Men det blir ju inte direkt här heller tvärmörkt på direkten utan det smyger sig ju på.
  Önskar dig också en riktigt trevlig midsommar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å den resan skulle jag vilja vara med på ... det är nåt speciellt med midnattssol. Senast såg jag den när jag var på Svalbard, mend et är några år sen nu.

   Radera
 3. Vad är det för fel på folk som pratar om MÖRKER under den bästa årstiden?!? Roligt…?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte det är jättemycket fel på vare sig mig eller Ditte ... vi skriver ju dessutom båda att vi njuter av ljuset så länge det varar!!!

   Radera
 4. Vill inte tänka på att det vänder nu. Först vill jag fokusera på sol och semester och vila. Sen kan jag tänka på att det börjar bli mörkare igen. :-)

  SvaraRadera
 5. 1. Tack för att du påminde mig för andra gången på kort tid att vi går emot mörkare tider. Inte nåt jag vill höra om jag ska vara ärlig;-)

  2. Du är väldigt tidigt ute med dina midsommarhälsningar;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tidigt ute - jo för all del men jag slog till ... gillar ju att ligga i framkant du vet ... och folk har banne mig börjat fira!

   Radera