måndag, augusti 17, 2020

Min egen sjö!

Det är nästan som om sjön är min. Min egen. Ingen mer på stranden. 25 grader i vattnet, som är kristallklart. Ytan spegelblank, "duk" för tavlan som molnen bildar. Öarna (Storön, Lövön och Småholmarna) vid horisonten är blå. Saknar varken Kreta, Mallorca eller Gran Canaria.

Copyright Klimakteriehäxan

14 kommentarer:

 1. Det är något alldeles speciellt med den nordiska sommaren och havet, sjöar och alltet. Det går inte av för hackor precis. Mycket vacker bild!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ännu en väldigt vacker dag.

   Radera
 2. Håller med, med dessa vyer och rådande drömtemperaturer saknar man absolut inte Sydeuropa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag sedan länge undvikit de där resmålen efter midsommar, men gärna åkt dit lite tidigare, eller för all del, en bit in på höst/vinter.

   Radera
 3. Så vackert och härligt med "egen" sjö!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får förstås dela med mig ganska ofta ...

   Radera
 4. Perfekt! Och helt utan trängsel. Sverige sommartid tycker jag är oslagbart. Vill inte vara någon annanstans då. Och en egen sjö- Ljuvligt. Bilden talar för sig själv. Vacker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga som helst problem med den sociala distansen.

   Radera
 5. Svar
  1. Ja det var verkligen spegelblankt - tills jag hoppade i och "förstörde" stillheten!

   Radera
 6. Heisann, skulle gjerne ha tatt en dukker der med deg! Har ikke vært i vannet denne sommeren fordi jeg vil at såret skal være 100% gjengrodd før jeg stuper uti! Det er deilig og varmt i vannet har jeg latt meg fortelle...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så tråkigt att du inte kan bada - men det är klart att du inte ska så länge du har ett sår som inte läkt. Hoppas det går fort över så att du kan få hoppa i!

   Radera