onsdag, mars 03, 2021

I kön efter Dolly

Hon har fått sin spruta nu, Dolly Parton. Stjärnan är 70+ och alltså i riskgrupp. Man kan eventuellt tycka att hon är extra värd lite vaccin eftersom hon skänkt flera miljoner dollar till framtagandet av motmedel mot covid 19.

Inte nog med det, hon uppmanar också alla andra att tacka och ta emot, och hon gör det med sång, förstås. Det är superhitten "Jolene" som nu blivit "Vaccine". Heja, Dolly! Vi står i kön!

Copyright Klimakteriehäxan

11 kommentarer:

 1. Älskar Dolly Parton! Sågen den satt klockrent! Japp, when you're dead it's too late. Så sant, men då bryr man sig ju inte längre.

  SvaraRadera
 2. Dolly Parton är strong! Och fantastiskt att hon bidragit så mycket till framtagning av vaccin. Och visst hoppas vi också på detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi delar hennes förhoppningar. Hon är stor!!! Och tillsammans med Povel Ramel den enda person som har en egen etikett på Klimakteriehäxans blogg ...

   Radera
  2. PS det har Sven-Ingvars också men de är ju en grupp

   Radera
 3. Vilken kvinna hon är! Underbart med hennes sång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är fantastisk, helt enkelt.

   Radera
 4. min hushållskontakt är flera år yngre... men det ordnar väl sig i slutändan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hushållskontakt?????? jag hänger inte med!

   Radera
 5. lyssnar du inte på nyheter.... min make är min hushållskontakt, vi lever tillsammans... och man ska vaccinera alla i samma familj... Men han är inte i närhet av 65

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag lyssnar på nyheter men skulle aldrig säga hushållskontakt om min man ... måste ha varit nån myndighetsperson som använde det ordet väl?

   Radera