fredag, februari 26, 2021

Bokrea dag 4

Såg några böcker med röda prislappar när jag (med munskydd försedd) köpte färska räkor på Coop. Men stod emot. Bävar för morgondagen, reans femte.

9 kommentarer:

 1. Inhandlade idag Alex Schulmans bok "Bränn alla mina brev". Har lyssnat på den när han själv läste men ska ge bort boken.

  SvaraRadera
 2. beställde ett par böcker till

  SvaraRadera
 3. Hahaha! Jag föll pladask idag igen. Var också försedd med munskydd, men köpte inga räkor utan den lokala ICA hade "Norrlandshelg" med specialiteter från Lappland. Så gick jag bara förbi den där hörnan med reaböcker - och vips, så slank det ned två böcker till. Ooooops!
  Men med tanke på att läsning-på-balkong-säsongen tjuvstartade rekordtidigt idag är jag inte det minst oroad över att jag köper för mycket.
  Ett hett tips är ju att du gör som jag gjorde för ett år sedan - öppnar ett "bibliotek" i entrén i ditt hus. Lägg upp böcker som du vill bli av med. Här har det blivit succé och mitt projekt fortsätter framgångsrikt med många inblandade, även från grannhusen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart med BP:s Bibbla!

   Radera
  2. Är med i "bibliotekssvängen"! Jag brukar sätta upp en lapp "Självplock" över ett rejält gäng med utrensade böcker. Lägger dem i entrén. De försvinner alltid snabbt. Det gör också eventuella damtidningar, typ Femina och Amelia. Men det behövs ständigt nya utrensningar.

   Radera
  3. Femina läser jag i Readly i min iPad, kan ta skärmdump på något recept eller liknande

   Radera
  4. Jag prenumererar ibland men kommer oftast fram till att jag inte hinner läsa tidningar - också.

   Radera