torsdag, februari 11, 2021

Dags för ännu en helgfråga

Har man inget annat för sig när det drar ihop sig till torsdag eftermiddag kan man alltid plocka fram helgfrågan från Mia i bokhörnan och svara på den, inklusive hennes bonusfråga.

Besöker du ofta andra bokbloggar och lämnar du då en kommentar? Ja, jag skulle vilja påstå att jag gör det dagligen. Och kommenterar så gott som alltid. Tycker jag får en hel del lästips den vägen.

På söndag är det Alla Hjärtans Dag  brukar du fira det? Lite lagom, gärna. Brukade köpa nån grej till ungarna när de fortfarande bodde hemma, nu blir det nog ingenting. Köper kanske en bunt rosor för mig och Maken att titta på ... som omväxling till tulpanerna! Och god middag, förstås.

Copyright Klimakteriehäxan

19 kommentarer:

 1. visst är det trevligt att lyfta vardagen lite dessa tider ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. och jag ska fira min morfar Walentin ❤️

   Radera
  2. Varje dag behöver lyftas, ta mig f-n ... och Valentins dag är ju dessutom en söndag!

   Radera
 2. Tack vare dig har jag faktiskt också börjat läsa bokbloggar. Du och Annette är nog mina favon, då ni är så belästa men recenserar på helt olika sätt.
  Lite extra god mat blir det definitivt och gärna en bukett också, men absolut inte tulpaner igen. Har ingen tur med tulpaner...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul om jag kunnat bidra med några tips! Enligt mitt sätt att se recenserar jag inte. Men jag har ju åsikter, förstås ...
   Min senaste tulpanbukett är en vecka gammal och jättefin!

   Radera
 3. Brukar inte fira något särskilt men det kan nog vara trevligt. Nu behövs det extra mycket färg på tillvaron.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite extra hjärta skadar väl inte ...

   Radera
 4. allt var ju annorlunda medan barnen bodde hemma. ska nog köpa en rejäl blombukett till makens födelsedag ett par dagar senare istället. jag kallar inte mina bokanmälningar recensioner heller

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja utflugna ungar är inte samma sak!

   Radera
 5. Brukar inte fira Alla hjärtans dag förutom att maken ibland kommer hem med gelehjärtan eller chokladhjärtan den dagen

  SvaraRadera
 6. Jag håller med om att man kan få bra boktips på bloggarna. Och visst blir det mer levande med kommentarer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man deltar i ett samtal, visst känns det så?

   Radera
 7. Roligt att få tipsen. Har läst några böcker som jag annars aldrig hade läst, tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl jättebra - under förutsättning att du gillat böckerna förstås!

   Radera
 8. Jag tycker jag får bra boktips via de bloggar jag nästan dagligen läser och i övrigt via den bokklubb jag är med i. Och vad gäller bloggar jag läser så kommenterar jag oftast.
  Vad gäller "Hjärtedagen" så kan jag tycka att det ofta blir "för mycket". Har svårt för att det ska vara just en dag. Men att ta fira det som går gör jag gärna. Här är det maken som tar hand om detta och lite extra brukar det bli.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I dessa dagar har vi kanske större behov av lite förgyllning, nåt extra - så varför inte lite alla hj. dag!?

   Radera
 9. Ja, det känns som att man behöver lite firardagar och en hjärtedag är inte fel - sedan kan man ju välja själv hur mycket man vill nappa på handelns idé om hur det ska firas. Jag gav faktiskt mitt allra käraste X ett chokladhjärta när han kom och lämnade barnen igår - lite i förskott. Annars har jag funderat på om jag borde ordna något hjärtligt pynt - det får bli till kommande år förstås - och en hjärtekaka kan man ju alltid baka.

  SvaraRadera
 10. Jag har bara katterna hemma så Alla hjärtans dag går nog obemärkt förbi.

  SvaraRadera