tisdag, januari 04, 2022

Underhållande hotellvistelse

Om du har några timmar att slå ihjäl tycker jag att du ska checka in på The Halcyon, det anrika hotellet i London. Femstjärnigt, bra service, tjusiga fester med plats för krig (året är 1940), kärlek, dramatik, fulspel och lite annat också. Livet där skildras i åtta avsnitt om 45 minuter var och finns på SVT Play. Klart underhållande, tyckte både Maken och jag! Tyvärr finns ingen andra säsong att se fram emot.

Två¨huvudpersoner: Freddie Hamilton och Emma. Foto ITV/SVT

Copyright Klimakteriehäxan

8 kommentarer:

 1. Har sett trailers, men har inte tittat på serien, inte än. Men jag har kollat på "Grace: Ett snyggt lik". En totalt korkad titel på både engelska och svenska enligt mig (för en gångs skull översattes titeln ordagrant).
  Vet inte om du skulle gilla filmen (ingen serie), men killen som spelar huvudrollen var med i "Life on mars", en serie som gick 2006 tror jag. Älskade den serien!

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Life on Mars" var bra. Ger kanske Grace en chans.

   Radera
 2. trevligt brittiskt, såg den för några år sedan i svt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inser att den är från 2017, men eftersom jag inte såg den då var den som ny nu för mig. Synd att det inte blev en säsong till!

   Radera
  2. missar inte något brittiskt ❤️

   Radera
 3. I came to this site with the introduction of a friend around me and I was very impressed when I found your writing. I'll come back often after bookmarking! 먹튀검증

  SvaraRadera