onsdag, februari 09, 2022

Biodags!

Veckans kulturfråga är enligt Enligt O helt självklar och det kan jag förstå: Vilka kulturella upplevelser ser du mest fram emot när restriktionerna hävs?

Min första tanke är bio. Film är bäst på bio, och tänk så otroligt många jag inte sett! Dessutom krävs inte en enom framförhållning, inte är det oöverkomligt dyrt heller, och det finns väldigt stor variation i utbudet, något för alla helt enkelt. Nu är det biodags!

Copyright Klimakteriehäxan

8 kommentarer:

 1. jag kan se bra film även i min lilla iPad i soffan, vi har många teatrar i Göteborg men bra utbud.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill gärna ha en lite större "duk", tycker filmer oftast tjänar på det.

   Radera
 2. Här är vi helt olika. Visst är film bäst på bio - kanske alltså. Men jag kan även njuta av en film i tv-soffan med en vinare i handen.
  Ju äldre jag blir ju mindre uppskattar jag långa "sittningar". Nästan så att jag ibland till och med uppskattar reklampauser...
  Men självklart är jag glad för din del som ju älskar bio:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se mitt svar till Hannele - bra filmfoto kräver format, tycker jag. Och så blir man inte störd (förhoppningsvis i alla fall) när man sitter i en biosalong. Nu har vi ju dessutom såna som erbjuder både mat och dryck att avnjuta under föreställningen!

   Radera
 3. Film vill jag helst se på bio med en större duk och helt annat ljud. Och nu blir det mer av den varan. Men även mer teater och annat ser jag fram emot.Hoppas få en del biljetter även till Rival.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ser fram emot många kul upplevelser på olika scener!

   Radera
 4. Har du någon film du ser extra mycket fram emot? Jag har missat så mycket och har absolut ingen koll på vad som kommer framöver heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä dålig koll här med. Inser exvis att jag inte sett någon av de filmer som belönades med guldbaggar.

   Radera