måndag, januari 23, 2023

Är det vårens första fågel?

Har man sett på maken! En fågel av hittills okänd art har landat på min balkong! Kan det vara vårens första bevingade gäst?

Denna vita pippi blir nummer 92 i min samling av fåglar som inte kan flyga, ni vet den där samlingen som jag egentligen inte fattat att jag har ... På baksidan av den här finns en termometer, och den är anpassad till pågående klimatförändringar: skalan går från 30 minus till 50 plus! Just i dag några få minusgrader, det kanske inte syns på (motljus)bilden men ni får tro mig på mitt ord. Är säker på att både fåglar och jag ser fram emot lite varmare dagar ...

Det här nytillskottet till min samling är en prima överraskning, för Klimakteriehäxan har vunnit pippin! Genom att komma tvåa i BP:s skylttävling som högtidliggjorde den 400:e skyltsöndagen sedan hon tog över efter Pumita. Det räckte så bra med äran, men minsann: man fick pris också! Ett pris valt med tanke på redan redovisade intresseområden. Så himla gulligt! TACK!

Copyright Klimakteriehäxan

9 kommentarer:

  1. Hahaha! Ja den pippin lär nog stortrivas hos dig. Och du lär ju konsultera honom/henne dagligen... antar jag.
    Kul att du gillade din vinst:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Supertrevlig present! Men äran hade räckt!!!

      Radera
  2. Vilket trevligt pris. Så fin! Stort grattis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst var/är det! Valt med tanke!

      Radera
  3. Vilken fin vinst, den var du värd!
    KRAM-Susie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är den fin! Och i dag visar den på plusgrader!

      Radera
  4. Stort grattis till vinsten som sitter som hand i handske. BP har tänkt till och verkligen bjudit till, så generöst av henne!

    SvaraRadera