fredag, maj 26, 2023

TV-tips

Gillade du "Homeland"? Det var en amerikansk action-serie med politisk laddning som bitvis var en veritabel nagelbitare, men ändå var det en med befrielse blandad besvikelse när den tog slut   pust  efter inte mindre än åtta säsonger. Långlivad! Jag var lite sen att hänga på, men kunde snart inte slita mig.

Nu finns en ny serie, i åtta avsnitt, att se på Netflix, "The Diplomat". Har inte sett hela än men är fast. Och tycker att den i viss mån påminner om "Homeland". Också här finns världspolitiken med, intrigerna, aktualiteterna, de privata problemen, en smart kvinna i huvudrollen ... En andra säsong är utlovad.

Copyright Klimakteriehäxan

7 kommentarer:

 1. har haft sonens netflix ibland, men nu skulle han inte längre få dela med sig, nya regler, men hinner och orkar inte titta så mycket... trädgårdsdax dessutom

  SvaraRadera
  Svar
  1. De nya reglerna har inte börjat gälla än ,,, vi kör också med delning inom familjen.

   Radera
  2. sonen reser och seglar på sommarn...

   Radera
 2. Anonym1:44 em

  Tack för tipset, älskade Homeland även om kärleken avtog med säsongerna på slutet. Får aktivera Netflix någon månad i sommar.
  /ullaw

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror du kommer att gilla även denna!

   Radera
 3. Tack för tipset - jag blir nästan lite ställd av allt som flimrar förbi när jag någon gång går in på Netflix. (Maken använder Netflix ofta - fast på en annan tv och med helt annorlunda smak).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utbudet är verkligen enormt, svårt att ha koll på alla "tjänster".

   Radera