lördag, februari 09, 2019

Det bara råkade bli så här ...

Det snällaste man kan säga om det här bokmärket är att det är funktionellt. Den här prislappen i plast var det mina fingrar råkade fånga när jag behövde något att lägga mellan sidorna i boken jag just börjat läsa.

Annars brukar vi visa ganska snygga bokmärken, Boklysten, Hannele och jag, så här på lördagarna. Eftersom hundöron är förbjudna i alla våra böcker!

Copyright Klimakteriehäxan

8 kommentarer:

 1. lite kul med hålet, skulle kanske funka om man vill lära sig läsa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tänkte aldrig på "titthålet"!

   Radera
 2. Man tar det som råkar finnas till hands, så är det ju!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör man. Men det är roligare om det är trevligt att hålla i och/eller fint att titta på!

   Radera
 3. Hahaha! Det roliga är att jag hittade faktiskt två bokmärken igår som jag la upp idag. Ännu roligare är att jag också nämnde hundöron i sista meningen av mitt inlägg. Ibland undrar jag om vi kanske är lite synkade;-)
  Sedan tänkte jag på att jag faktiskt aldrig använt nåt annat än ett "riktigt" bokmärke i mina böcker, även om jag inte är i närheten av mängden som du har;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se där, äntligen! Välkommen i gänget! Du hittar förmodligen fler!

   Radera
 4. Svar: Jo, om jag får att "städ- och slänganfall" snart igen så kan det nog hända att jag hittar fler som jag inte visste/mindes att jag hade. Köpte ju hur många pockets som helst hos Pocket Shop, så det kan absolut hända att jag gräver fram fler. Å om jag gör det så kommer de upp här hos dig. Jag lovar:-) Gillar nämligen temat skarpt!

  SvaraRadera