lördag, februari 23, 2019

Vårligt och vårlikt

Kan något så elementärt som ett bokmärke förmedla vårkänslor?
Ja, jag tyckte det när jag fick syn på märket ni nu ser min bild av. Man hör ju nästan småfåglarna kvittra kring det lilla trädet som har en krona av späd grönska. Härligt vårlikt/vårligt, om ni frågar mig!

Bokmärket ingår i en kollektion från British Library, och jag har köpt det på Millesgården, på rea! Bilden är en del av en bokillustration från 1882 och verkets upphovsperson heter Ellen Houghton.
Kul när konst i miniformat kommer till användning!

Veckans bokmärke hittar du inte bara här hos mig utan också hos Boklysten, hos Hannele och minsann tror jag att också BP hittat något litet märke att visa! Roligt om vi blir fler (innan vi i ursprungsgänget har uttömt våra resurser, det vill säga kommit till botten i bokmärkeslådan).

Copyright Klimakteriehäxan

10 kommentarer:

 1. Bokmärke helt i min smak! ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte väl det ... British Library ...

   Radera
 2. Det bokmärket är nog det finaste jag någonsin sett. Det hade jag också köpt direkt. Det är helt i min smak. Älskar den fina illustrationen:-)

  PS. Tusen tack för länken. Å japp, jag är med idag också:-) DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var värt 12 spänn, eller hur? Kul att du är med!

   Radera
 3. Svar
  1. Visst är det så att man tar minsta chans att se våren i sin närhet nu!

   Radera
 4. Jättefint!
  Upptäckte alldeles nyss att det var "World Bookmark Day" i går! Och att det finns en förening för bokmärksfantaster. (Säg mig vad det inte finns en förening för).
  Margaretha

  SvaraRadera
 5. Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 KVINNENS FRUIT 4 FRÄMNINGSSTAV 5 SKYDDSFÖRVALTNING 6 FÖRETAGSSTAV 7 GODT JOBSMAX 8 LOTTERISK STÄLLNING och DOMSTOL.

  SvaraRadera