söndag, februari 24, 2019

Fem tusen (och fler blir det)

Inser plötsligt att jag nu har publicerat över 5000 inlägg här på bloggen Klimakteriehäxan. 5023 blir det när jag tryckt på "knappen" den här gången. 

Det hade jag ALDRIG trott om ni hade frågat mig den där decemberdagen 2004 när jag lagt ut min allra första post och kände mig lätt euforisk över att ha hittat en kanal där jag kunde få bre ut mig efter lust och på eget initiativ, utan någon annans godkännande. Jag hade väl i och för sig inte några som helst tankar om längden eller omfattningen av mitt bloggliv, jag var bara uppfylld av glädje för stunden.

Många ord i många ämnen har det blivit. Väldigt många foton också, av varierande kvalitet. Och än har jag inte gett upp, så vitt jag kan begripa! För det är ju fortfarande kul!

Att sedan nya "vänner" tillkommer (somliga har förstås försvunnit också) gör alltihop ännu lite roligare. Mina trogna, återkommande besökare är uppskattade, det ska ni veta, ingen nämnd och ingen glömd!

Copyright Klimakteriehäxan

4 kommentarer:

 1. Stort GRATTIS till dryga 5 000 inlägg.Bra jobbat! Du leder över mig som "bara"kan skryta med 3959 inlägg, men jag började ju inte blogga förrän februari 2008. Skrev också ett inlägg om det nyligen.

  Tycker vi kan vara riktigt stolta över oss själva att vi varit så uthålliga. Å visst är det otroligt roligt att blogga och att kommentera! Man kan vara "asocialt social" och får ändå nya kompisar och lär sig en massa nya saker.

  SvaraRadera
 2. Nu är det väl ingen tävling - och det är nog tur! Gäller att ta vara på positiva saker, hela tiden!

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till ditt flitiga bloggande! Själv började jag 2006 men det var på en annan bloggplattform som sedermera är borta. Sedan 2008 har jag haft min egen domän. Ca 3000 inlägg har jag gjort, har blivit lite flitigare i år än de senaste två åren. Lusten kommer och går, precis som mycket annat. Men jag tycker ju det är himla kul att kika bakåt och få lite ahaa-upplevelser, särskilt när jag är jättedålig på att minnas när saker och ting har inträffat.

  SvaraRadera