söndag, februari 24, 2019

Fem tusen (och fler blir det)

Inser plötsligt att jag nu har publicerat över 5000 inlägg här på bloggen Klimakteriehäxan. 5023 blir det när jag tryckt på "knappen" den här gången. 

Det hade jag ALDRIG trott om ni hade frågat mig den där decemberdagen 2004 när jag lagt ut min allra första post och kände mig lätt euforisk över att ha hittat en kanal där jag kunde få bre ut mig efter lust och på eget initiativ, utan någon annans godkännande. Jag hade väl i och för sig inte några som helst tankar om längden eller omfattningen av mitt bloggliv, jag var bara uppfylld av glädje för stunden.

Många ord i många ämnen har det blivit. Väldigt många foton också, av varierande kvalitet. Och än har jag inte gett upp, så vitt jag kan begripa! För det är ju fortfarande kul!

Att sedan nya "vänner" tillkommer (somliga har förstås försvunnit också) gör alltihop ännu lite roligare. Mina trogna, återkommande besökare är uppskattade, det ska ni veta, ingen nämnd och ingen glömd!

Copyright Klimakteriehäxan

5 kommentarer:

 1. Stort GRATTIS till dryga 5 000 inlägg.Bra jobbat! Du leder över mig som "bara"kan skryta med 3959 inlägg, men jag började ju inte blogga förrän februari 2008. Skrev också ett inlägg om det nyligen.

  Tycker vi kan vara riktigt stolta över oss själva att vi varit så uthålliga. Å visst är det otroligt roligt att blogga och att kommentera! Man kan vara "asocialt social" och får ändå nya kompisar och lär sig en massa nya saker.

  SvaraRadera
 2. Nu är det väl ingen tävling - och det är nog tur! Gäller att ta vara på positiva saker, hela tiden!

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till ditt flitiga bloggande! Själv började jag 2006 men det var på en annan bloggplattform som sedermera är borta. Sedan 2008 har jag haft min egen domän. Ca 3000 inlägg har jag gjort, har blivit lite flitigare i år än de senaste två åren. Lusten kommer och går, precis som mycket annat. Men jag tycker ju det är himla kul att kika bakåt och få lite ahaa-upplevelser, särskilt när jag är jättedålig på att minnas när saker och ting har inträffat.

  SvaraRadera
 4. Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 KVINNENS FRUIT 4 FRÄMNINGSSTAV 5 SKYDDSFÖRVALTNING 6 FÖRETAGSSTAV 7 GODT JOBSMAX 8 LOTTERISK STÄLLNING och DOMSTOL.

  SvaraRadera