tisdag, februari 26, 2019

Vi möts igen!

För all del, gott folk: jag vet.
Detta är inte årets första snödroppar. Det är inte årets första bild på snödroppar heller. Det är inte ens de första jag sett där ute i år. Men det råkar vara de första jag kommit åt att föreviga.
Alltid lika underbart att möta dem igen!

Copyright Klimakteriehäxan

3 kommentarer:

 1. Tackar för den bilden:-) Det var ju 10 grader ute idag. Har gått runt på olika ställen och letat vårtecken. Har inte hittat ett enda. Undrar om Täby som ligger norr om stan ligger efter, eller om jag helt enkelt letar på fel ställen;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du bor ju i Norrlands södra kant ... :-D Men ge inte upp hoppet, våren kommer nog till Täby också vad det lider!

   Radera
 2. Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 KVINNENS FRUIT 4 FRÄMNINGSSTAV 5 SKYDDSFÖRVALTNING 6 FÖRETAGSSTAV 7 GODT JOBSMAX 8 LOTTERISK STÄLLNING och DOMSTOL.

  SvaraRadera