lördag, mars 30, 2019

Bokmärke för märkets skull

Carin Rodebjer är en framgångsrik och prisad svensk modeskapare, enligt tidningen Elle "Årets designer 2019". I sommarens kollektion har hon varit smart och tagit fasta på ett klassiskt svenskt mönster, blommor av Gocken Jobs.  "Ros och lilja" heter det, så otroligt snyggt!

Tyvärr är kläderna hon gör ganska dyra. Men desto gladare blev jag när jag fyndade ett av hennes plagg. Både storlek, modell och prislapp passade! Och så fick jag ju ett fint bokmärke på köpet!
Klänningen i Jobs-tyg lär man väl aldrig hitta på rea ...

Veckans bokmärke lanserades av Boklysten och numera finns märken att beskåda också hos Hannele och BP. Och så här då, förstås.

Copyright Klimakteriehäxan

8 kommentarer:

 1. ibland f¨r en unna sig, och fint bokmärke på köpet!
  http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2019/03/lyxigt-irlandsk.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har möjligen lite onödigt lätt för att unna mig ...

   Radera
 2. Oooops! Min allmänbildning är ju inte den bästa, uppenbarligen är mitt modeintresse inte på topp heller, för jag hade inte hört talas om Carin Rodebjer. Oooops som sagt.
  Stort GRATTIS till ditt fynd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltid roligare att shoppa på rea!

   Radera
 3. Synd att många (de flesta) designerkläder är så dyra att man oftast inte känner sig bekväm med att lägga så mycket pengar på kläder. Men någon gång måste man ju unna sig lite extra. Och bokmärket fick du ju på köpet så det var ju ett extra bra köp

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag KAN vara ensam i hela världen om att använda den där lappen som bokmärke ...

   Radera
 4. Högstatusbokmärke med andra ord. :-) nej allvarligt talat är det väl bra om man kan unna sig svensk bra design. Plagget kanske varar länge också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror på kvalitet. Men kan ändå tycka att det blir onödigt dyrt. Rea gillar vi! Sedan är det utan tvivel så att man shoppar i onödan, jag tror egentligen att jag har kläder livet ut (om jag inte går upp 20 kilo förstås)

   Radera