fredag, juni 18, 2021

Frågvist på en fredag

Det drar verkligen ihop sig till helg igen, dagar med friska vindar, verkar det som. Vilket inte hindrar att det finns fem fredagsfrågor att hämta hos Elisa Matilda.

 1. Hur har ditt humör bidragit till veckan? Hm, vet inte om jag förstår frågan ... men jag har inte varit vare sig särskilt glad eller särskilt arg/ledsen, så det handlar väl om stillsamt normalläge tror jag!
 2. Vad har du gjort för att främja din hälsa? Promenerat, varit hos tandhygienist.
 3. Vilka tankar har fyllt ditt huvud? En hel del försummelser. Sådant jag "borde". Och så har jag längtat efter att träffa mitt barnbarn.
 4. Hur har du sovit om nätterna? Blandat. Väckts av en del störande ljud utifrån, och i morse vaknade jag mitt i en mardröm: jag var tillbaka på jobbet och det var totalkaos. Åratal sedan jag drömde något liknande!
 5. Vad har fått dagarna att gå? Läsning, promenader, sudoku, matlagning, word feud, dopp i sjön, presentshopping. 
Copyright Klimakteriehäxan


10 kommentarer:

 1. stillsamt normalläge kanske bäst, efter midsommar ska jag träffa tandhygienist och i förrgår på cellprov - snart gått genom hela kroppen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man måste hålla koll på både det ena och det andra ...

   Radera
 2. Stillsamt normalläge - inte att jag känner igen läget, men jag älskar uttrycket:-)
  Under sommaren bör det inte finnas några måsten eller "borde göra". Det finns det tid med under hösten och vintern.

  PS. Mardrömmar har jag inte haft på år och dag. Däremot massvis med äventyrliga drömmar - konstigt nog. DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att jag ska känna mig rätt nöjd med det där stillsamma normalläget- ävetyren kommer inte ens i drömmen tror jag!

   Radera
 3. Hoppas drömmen är en s.k tvärtom-dröm, kaos betyder då något kul att se fram emot.- Och det kanske du har när du får träffa barnbarnet? Jag skippade helt tandhygienisten senast, ville inte utsätta mig för timtals långa bussturer under pandemin. Och nu har jag ju flyttat, så vad gör jag nu tro? Ingen lösning på det ännu. Trevlig helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vägrade länge att gå till tandhygienist. Det var nog inget bra beslut. Du hittar säkert en ny!

   Radera
 4. Dessa borde-saker! Det är så svårt att få plats med det JAG VILL, vad andra vill, vad jag borde och vad andra anser jag borde. Då blir det lätt mardrömmar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det borde bli färre borde-saker när man blir äldre men det har jag inte märkt att det gör!

   Radera
 5. har inte varit hos tandhygienist sedan före pandemin. och nu vet jag inte ens vem jag får. de slutar hela tiden. det är inte min favoritsysselsättning. jag drömmer ofta problemdrömmar. inte direkt mardrömmar men jag är i beråd. har tappat handväskan, hittar inte i en främmande stad och jag måste ta mig till arbetet och liknande

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tvingats acceptera att man måste gå till hygienisten. Men kul är det sannerligen inte! Och det är inte mardrömmar heller.

   Radera