lördag, februari 11, 2023

Tack för fint bokmärke!

Har fått ett nytt bokmärke, ett med vårkänsla eftersom det pryds av vackra iris-blommor. Det är BP som försett mig med det, samtidigt som jag fick mitt pris för andraplaceringen i Skyltsöndagstävlingen som ni kanske minns?! "Veckans bokmärke" var en annan bloggstafett som jag för min del anser vara saligen avsomnad, men just BP och ytterligare någon försöker hålla den grytan kokande ... det är lördagar som gäller.

Eftersom jag för ögonblicket försöker få valuta för pengarna som jag betalar i abonnemang hos BookBeat läser jag mest på min platta, och det gör användandet av ett "riktigt" bokmärke svårt. Svårt blev det också att plåta, eftersom skärmen är ljusstark och bokmärket tappade sina fina färger.

Men snart återvänder jag till pappersböckerna och då blir det pappersbokmärke också! Utan tvekan föredrar jag att läsa på "gammaldags vis". Fast jag är nöjd om jag lyckas undvika åtminstone några bokköp.

Copyright Klimakteriehäxan

10 kommentarer:

  1. snyggt, upptäckte hundöron i dag i ett biblioteksbok...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hundöron, hu, tacka vet jag bokmärken!

      Radera
  2. Hahaha! Du ser, nu kom även det här bokmärket väl till pass till ett lördagsinlägg. Som jag skrev så är det fyra fem bloggare som förser mig med bokmärken. Har ju inte en bett om de, men kompisarna vill uppenbarligen att temat överlever. Det tycker jag är riktigt kul. Jag menar du kunde ju använda märkena själva och delta, men de gör/vill de inte.
    Stort tack för länken:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju helt OK att bokmärkesserien gått över till att bli din! Man har som bekant inte roligare än man gör sig.

      Radera
  3. Vilken fin omtanke. Och ett fint bokmärke fick du. Roligt.
    Och bra nu att du har ett nytt bokmärke när du drar i gång att läsa pappersböcker-. Jga har Storytel och en bok där på g när jag är ute och en fysisk bok hemma- Bra kombo.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så gulligt av BP!
      Har haft Storytel också, nu nappade jag på nåt erbjudande, men inser att jag måste avboka och ta tag i pappersböckerna igen.

      Radera
  4. Räknar du inte biblioteket som ett alternativ till ljudböcker eller bokhandlare? Jag köper inga böcker längre, inte sedan många år vilket jag är evigt tacksam för återigen när nu flyttlasset ska gå. Däremot unnar jag mig också Bookbeat för biblans utlåningssystem för ljudböcker var så knäppt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo absolut, men jag går dit för sällan. Borde egentligen bara koncentrera mig på att läsa det som står och väntar i hyllorna men ... så blir man nyfiken på nåt nytt ...

      Radera
    2. Ja det kan bli köer på nya böcker, jag står nu som nr 13 på Straff av Laestadius. Den som väntar på nåt gott...

      Radera
    3. Jag har ännu inte läst "Stöld" men har den!

      Radera