fredag, februari 10, 2023

Tiden går och går

Elisa Matilda levererar troget sina fem fredagsfrågor, i dag om tid. Och jag svarar i hast, för just i dag har jag en tid att passa ...!

 1. Vad gjorde du för 10 år sen? Jobbade för fulla muggar. 
 2. Vad är ett minne för fem år sen? Var framgångsrik Viktväktare. Väldigt skön känsla. Men resultatet är naturligtvis inte bestående ...
 3. Vad har du gjort om tre år? Förhoppningsvis fått hem Dottern från Norge.
 4. Vad går fortast, veckan eller helgen? Allt rullar på i tämligen jämn takt, tycker jag!
 5. Hur mycket ledig tid har du om dagarna? Disponerar ju numera helt min egen tid - men en del plikter återstår förvisso.
Copyright Klimakteriehäxan

18 kommentarer:

 1. Har också varit framgångsrik viktväktare, men det var säkert 10 år sedan. Efter det har jag varit framgångsrik LCHF:are. Nu är jag bara framgångsrik! 😁 Visst vill man ha barnen nära, speciellt sedan de fått egna barn!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har funderat på LCHF men aldrig kommit till skott. Vilken metod man än väljer så är det svåra att behålla resultatet man eventuellt uppnår.

   Radera
 2. veckan går otroligt fort, tycker jag. visst vill en ha barn och barnbarn inom rimligt avstånd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja märkvärdigt fort går den, tiden!
   Inte för att det är jättelångt till Oslo, men jag skulle bli så glad om hon kom hem igen, flickebarnet ...

   Radera
 3. Trist när resultatet inte håller i sig, det känns som att att behålla resultatet är oftast svårare. Ha en magisk helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är definitivt det svåraste. De flesta verkar misslyckas med det! Önskar dig också en fin helg!

   Radera
 4. ingen viktväktare men gjort livstidsförändring 🏋️‍♀️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Livstiden är svårt att göra något åt, man får vara glad så länge den pågår!

   Radera
  2. jo, tack vare livsstilsförändring kan alla försöka! 🙂

   Radera
  3. Misstänkte väl det ... autocorrect har sina sidor!

   Radera
 5. Har aldrig behövt vara viktväktare men förstår att det är trist att resultatet inte är beständigt. Visst är det skönt att själv disponera sin tid och inte vara styrd av andra. Det uppskattar jag för min del.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sin egen diktator, det är vad man är! Med viss förtjusning!

   Radera
 6. Jag själv, liksom många jag känner, har gjort som du, varit framgångsrika en tid. Men sedan återgår man till det gamla sättet att vara och resultatet försvinner. Tror att det viktigaste är att lära sig att älska sig själv, med alla fel och brister man har.
  Läste en bok "Älska dig själv" av Wayne Dyer för väldigt många år sedan. Men en del i den boken sitter rätt djupt hos mig fortfarande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dyer är väl en självhjälpsguru som hjälpt många, tror jag.

   Radera
 7. Så du jobbade också "övertid". Det blir gärna så om man älskar sitt jobb. Det gjorde jag också - arbeta övertid och älska mitt jobb:-)
  Varför vill du ha hem din dotter från Norge? Är det mammakänslorna som tar över eller tycker du att Norge är "fel miljö" för dottern.
  Viktväktarna har jag sluppit än så länge. Men så länge du fortfarande kan spela pingis på "hög" nivå behöver du nog inte bekymra mig om vikten tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att Dottern skulle trivas bättre, hon är lite trött på Norge och hennes kompisar har flyttat tillbaka till Sverige nästan allihop. Sen skulle jag förstås gärna träffa henne oftare!

   Radera
 8. Enda gångerna i mitt liv jag varit slank och fin har varit efter barnafödsel och efter skilsmässor. Nu skiter jag i bägge...Förstår att du längtar efter dottern och barnbarnen. Trevlig helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som nybliven mamma var jag också obegripligt smal, men det gick över! Jag återvände till jobbet, det blev fikapauser och ordentliga luncher ,,, de fastnade, kan man säga.

   Radera