onsdag, februari 14, 2024

Har du en man i byrån?

Sverige kommer på andra plats i världen när man har försökt ta reda på hur stort folks intresse för sexleksaker är. Bara Kanada visar upp större sug efter män att ha i byrån  ja eller kanske kan det vara en uppblåsbar Barbara som avses?

Trettio länder ingick i undersökningen, och måttet man använt är antal google-sökningar efter sexprylar som gjorts per 1000 invånare på ett år. Trea på listan kommer Storbritannien, tätt följt av Mexiko och Brasilien.

Det svenska intresset för sexiga vuxenleksaker får en bakgrund av Healthnews som står för alltihop. Håll i er, här kommer den: "Here (i Sverige alltså), casual sex is as normal as fika (that's coffee breaks for us non-Swedes). Early flings? Totally fine. Midday coffee turning into a midday romp? That's the Swedish way, even on a first date."

Med den beskrivningen i åtanke, och om man anser den vara korrekt, borde intresset för vibrerande plastpinnar vara mindre, tänker jag? Men kanske ingår två gamla Svensktopps-hittar i beviskedjan? Jag syftar förstås på "En man i byrån", skriven av Peter Himmelstrand och insjungen av Lill Lindfors, och Robban Brobergs "Underbara uppblåsbara Barbara". De gillades ju av riktigt många!

Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

  1. får inte plats med 190 cm i byrålådan 🙂

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas du inte ens har försökt. Skulle vara ren misshandel.

      Radera
  2. Tja, folk vill väl hotta upp sina aktiviteter. "Vanligt" lockar kanske inte på samma sätt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Vanligt" ser kanske olika ut????

      Radera
  3. Hahaha! Då vet vi det. Hur var det nu igen - i de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna;-) Utåt är vi ju kända för att vara rätt så kyliga och "opersonliga", men hemma är det en helt annan sak. Å att ha/ta en snabbis istället för en fika, ja det har man ju varit med om. Ja, inte irl, men ändå.
    Hade en kollega som hade en helt kollektion av du vet vad hemma, hon hade fyllt 60 och frånskild...
    Tack för ytterligare en info som rubriceras för onödigt (men himla roligt) vetande;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Värdelöst vetande är en genre jag uppskattar och gärna bidrar till ... :-D

      Radera