lördag, november 26, 2022

Jo jag tänkte på en sak ...


 ... att pågående fotbolls-VM innehåller ett och annat som kan roa även oss som inte tittar på några matcher. Exempelvis upplysningen att alla i Saudiarabiens lag fick en Rolls Royce i present efter den sensationella segern över Argentina. Det kan man kalla bonus.

8 kommentarer:

 1. Jag läste också artikeln. Å ärligt talat så är laget värt denna bonus. Jag menar vi pratar ju inte Bosnien-Hercegovina precis. KSA är en rik stat och har råd. Men jag hade hellre sett att de varit PK och belönat sina spelare med en värsting-Tesla;-)
  Sedan "fick" hela landet ju också dela på 2-1 segern genom att kungen utropade dagen efter segern som helgdag.
  Kan berätta att laget visserligen förlorade mot Polen idag, men då sumpade spelaren en straff, eller rättare sagt den polska målvakten räddade. Så laget har fortfarande chansen att avancera. Och det är laget väl förunnat kan jag säga. KSA är största överraskningen för mig i detta "konstiga" VM.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hördet detta i sportradion och fnissade till! Klart de har råd. Det blev ju till råga på allt national helgdag i Saudi!!!

   Radera
 2. Hade det varit i Sverige hade kanske laget fått en extra klapp på axeln. Och visst var det speciellt att Saudi slog Argentina-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo den skrällen kunde man inte missa!

   Radera
 3. Svar: Har svarat på din fråga i en kommentar i föregående inlägg. Om du inte har Aftonbladet Plus så mejla mig din mejladress... Ja, läs kommentaren;-)

  SvaraRadera
 4. Det var onekligen en generös belöning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men den utgiften drabbar ingen fattig ....

   Radera