söndag, november 13, 2022

SöndagsskyltningDet är inte bara älg som jagas på hösten. Man jagar skyltar också. Och jo då, precis som när det handlar om jakten på Skogens konung blir resultatet väldigt varierande. Några tiotaggare kan jag inte redovisa denna Skyltsöndag, men man tager ju vad man haver (även om Kajsa Warg aldrig sa det). Och jo då, jag vet att två av skyltarna sitter på ett och samma fordon. Och jo då, jag vet att pizzaskylten är oskarp, jag iddes/hann inte gå närmare ... Hoppas att BP och andra skyltbloggare förlåter mig. Snart är det skyltsöndag "på riktigt"!

Copyright Klimakteriehäxan 

24 kommentarer:

 1. Du är förlåten :). Såg det inte alls förrän du själv påpekade det. Jag ser många fina taggar bland dina skyltar idag. Jag gillar dem, särskilt Älskade stad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det! Och visst älskar man Stockholm, om än inte helt oreserverat!

   Radera
 2. kände du Kajsa Warg också…? 🙄 så gammal är du inte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä inte personligen. Hon dog 1769. Men hon råkar ju ändå dyka upp emellanåt.

   Radera
  2. har hennes bok, i alla fall kopia... men aldrig hört henne säga vad hon hade eller inte hade

   Radera
  3. Fast man har rett ut det där. Och hävdar att hon aldrig sa det man säger att hon sa.

   Radera
 3. Jodå, dina skyltar är godkände för besiktning 😁

  SvaraRadera
 4. LillaSyster4:34 em

  Gillar home skylten - den var ny =) Hade aldrig tänkt tanken att den var oskarp....Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok så bra - önskar också dig en fin kväll. Blir det pizza?

   Radera
 5. Kan inte förlåta dig, så jag inte ens ser/ha lagt märke till att bilderna är oskarpa. Så det så;-)
  Energimyndighetens skylt i t-banan gillas skarpt. Enkel och bra. Kan inte missförstås.
  #Älskadestad-initiativet är PK (och) men bra;-) Dessutom har de en urbra och läcker hemsida: https://www.alskadestad.se/
  Gissar att sista skylten är från nätet - jätterolig reklam:-)

  Tusen tack för att du skyltar och länkar:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä pizza-vagnen stod på spåret vid Gullmarsplan i lördags, inga knyckta nätbilder här (om jag inte påpekar det själv).
   De andra fotona är väl åtminstone hyfsat skarpa????? :-D

   Radera
 6. Gillar skylten om pizzan. Älskar ju det så skulle kunna vara min skylt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är det verkligen jättegott - men pizzorna varierar väldigt, från krog t krog.

   Radera
 7. Älskade stad! Utgår från att det är Stockholm som är i åtanke Men visst kan jag ev. d dela med mig uttrycket till en annan stad. Men tveksamt. Gillade "pizzabilden" vid Gullmars. Lite hemma så där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stockholm handlar det om, definitivt. Ja du ser ju tågen från balkongen! Undrar om vi möttes på strandpromenaden i dag?

   Radera
 8. Oj, Älskade stad, det var ett statement! Ja vem älskar inte Stockholm men att en viss bransch går i bräschen för uttrycket. Smart, förmodligen. Home is where the pizza is, tja, kan bara hålla med. I varenda byhåla finns en pizzeria, och gör det inte det så är förmodligen frysarna fulla av butikens dito... ! Jäkla bra jobbat med mycket innehåll i få skyltar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sitter här och blir lite sugen på pizza - förr i världen frågade jag alltid ungarna om nån var pizzanödig, varierade det med quichenödig när jag tänkte bjuda på paj, men det var inte roligt hur länge som helst ...

   Radera
 9. Ja ibland får man inte tydliga detaljer i en bild med det räknas ändå såklart som budskap. Varje sladd får man räkna idag ja. Men vagnen går jag allt bet på... både hydraulik och el detaljer... Man tager vad man haver är ofta ett motto när man grejar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte grubblat närmare över innehållet i den där vagnen ... men något slags miljövårdande syfte måste det ju finnas!

   Radera
 10. Anonym10:36 fm

  Jag hade inte hjärta att ta fram mobilen och fota igår vid kassan på bageriet. ”Är du allergisk eller intolerant, säg till i kassan.”
  Men jag talade inte heller om i kassan att jag är intolerant när det gäller vissa saker. Dumhet och elakhet t.ex. Så jag avstod från att vara elak.
  /Bloggblad

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du var på ditt ädlaste och mest generösa humör, helt enkelt ... men det hade varit en kanonbra bild till Skyltsöndag!

   Radera
 11. Tycker du fick med fina skyltar! Och visst älskar vi vår stad!

  SvaraRadera