lördag, december 24, 2022

God jul!

Önskar er alla en riktigt fin julafton av årgång 2022! Dottern har landat. Solen skiner, det är åtta minusgrader och tomten har intagit sin plats i kökfönstret mellan julstjärnan och en liten orkidé (för ovanlighetens skull). Lite smolk i bägaren: det verkar omöjligt att få granen att stå rak i julgransfoten ... men det skulle kunna vara värre, mycket värre, medges! Njut nu av helg och förhoppningsvis frid. Fred lär vi inte få.

Copyright Klimakteriehäxan

8 kommentarer:

 1. Anonym3:32 em

  Trevligt besök, vi var i julkyrkan med sonens familj, ätit gott, öppnat klappar, god fortsättning 🎄⭐️🎁 https://hannelesbibliotek.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Önskar er också en riktigt fin jul! Å I-problemet med en sned gran kan man nog leva med. Bara den inte ramlar omkull och landar på julbordet;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Granen står betydligt rakare nu ... vi har ansträngt oss! Hoppas din helg är fin!

   Radera
 3. Vad trevligt att dottern har landat och är på väg. Och kanske kan det rent av vara charmogt med en lite lutande gran. Önskar dig och de dina en riktigt God Jul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Granens lutning är numera helt tolerabel! Vi jular på efter bästa förmåga. Hoppas och tror att du har det fint i solen!

   Radera
 4. Anonym7:58 fm

  låter som allting i sin ordning, god fortsättning 🎄⭐️📚 https://hannelesbibliotek.blogspot.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men hyggligt bra, absolut! :-D

   Radera