torsdag, december 15, 2022

Jag är en "spontanläsare"!

Vårutgivningen börjar komma, har du kollat in något du vill läsa i vår? undrar Mia i bokhörnan, i denna veckas helgfråga.

Och den är superenkel att besvara  eller jättesvår, beroende på hur man ser på saken. Det raka och enkla svaret är nej, för jag har verkligen ingen koll på vårens boknyheter. Säkert dyker titlar upp som lockar, men inget jag redan längtar efter.

Planerad läsning är inte min grej. Spontana infall är det som styr mig i många sammanhang, så även i detta. Dessutom har jag ju redan olästa böcker här hemma så att det räcker livet ut, även om det skulle råka bli långt, riktigt långt.

Copyright Klimakteriehäxan

13 kommentarer:

 1. Precis som du är jag också lagd åt det spontana hållet. Det blir alltid bättre så:-) Böcker är inget undantag. Bara igår gick jag in på Akademibokhandeln och köpte två böcker. Sedan kan jag göra en mental lista på böcker jag läst om och som jag väntar på att de ska komma ut som pocket.

  SvaraRadera
 2. har fullt upp med julböcker 🎄⭐️🎁

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är inte jättesugen på julböcker faktiskt!

   Radera
 3. Jag har inte heller så stor koll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag tror inte att man måste ha det heller!

   Radera
 4. Känner igen mig i att vara spontanläsare. Men har en del böcker på läselistan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ack ja, den där listan, den blir bara längre och längre.

   Radera
 5. visst spontanläser en och hoppar över all eventuell planering. bokcirkelläsning är det enda en måste hålla sig till. men jag fortsätter som jag börjat att låna, köpa, och läsa ur egna hyllor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som en bra plan tycker jag!

   Radera
 6. Är lite både och. Ibland är det böcker man ser fram emot som kommer att ges ut, t.ex. av favoritförfattare eller i en viss bokserie.

  SvaraRadera