lördag, juli 15, 2023

Ett oemotståndligt återfall

Det där med bokmärken, det är en liten nisch som i mitt fall blev knökfull för länge sedan. Att jag har inte mindre än 86 inlägg här på bloggen med den etiketten är väl bevis nog. Men nu finner jag mig stå inför ett oemotståndligt återfall.

Gled in på en liten reakoll i en av mina favoritbutiker. Skulle, som vanligt, ingenting ha. Och köpte, som vanligt, ändå något. Bonusen med detta reafynd upptäckte jag först hemma: "This is my culture" står det i guld på den grå etiketten, och så firmanamnet i versaler: Culture. Därtill en liten lös metallstjärna i guld. Snacka om lämpligt bokmärke! 

Lägger in det i "Simmarna" (The Swimmers) av Julie Otsuka, som jag hämtat på biblioteket och strax ska börja läsa. Ser fram emot den med stora förväntningar, efter att ha läst "Vi kom över havet" (The Buddha in the Attic). Rekommenderas varmt (om du inte redan läst den, förstås).

Nej, jag behövde inte ett bokmärke till men nu blev det så här i alla fall. "Bokmärkesentusiaster" som överlevt tror jag numera bara är två, Hannele och BP.
Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

  1. Svar
    1. Satt på ett snyggt plagg dessutom. Halva priset .......

      Radera
  2. Ett helt perfekt bokmärke. Helt i min smak. Elegant och metallstjärnan är ju en fin bonus:-)
    Åsa lägger också upp bokmärken relativt regelbundet liksom Gerd. The hard core med andra ord.
    Tusen tack för länken:-)

    SvaraRadera
  3. Helt perfekt supersnyggt bokmärke, nästan som en pilgrimsstjärna dessutom.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ofattbart att man gör sig besväret att förse etiketten med en liten guldstjärna, men visst blev det ett plus!

      Radera