lördag, augusti 10, 2024

Bra köp!

Jag känner ganska många som inte köper blommor på något snabbköp, eftersom de tror att där säljs bara skräp. Själv är jag av en annan uppfattning. Tycker att jag ofta får jättefina blomster, både som krukväxter och snittblommor, dessutom till bra pris.

Presenterar härmed ett exempel som stärker min tes: köpte röda rosor på Ica lördagen den 27 juli. Nio stycken, 70 kronor (tror jag). Bilden är tagen i dag, två veckor senare. De ser i princip likadana ut som när jag just hade satt dem i vas, bara lite större! Någon sorts rekord kanske, men visst är det trevligt! Vilket bra köp eller hur?! Nu återstår frågan hur många fler dagar jag får njuta av buketten. Den verkar trivas!

Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

  1. Varför ska man inte köpa blommor hos exempelvis ICA? Fantastiskt att din bukett med rosor fortfarande "is going strong".
    Jag köper endast snittblommor till Påsk - påskliljor, och de köper jag alltid hos min lokala ICA.
    Har hört att Lidls krukväxter/-blommor är av utmärkt kvalitet. Har aldrig testat, då jag inte har gröna fingrar, men det jar ju du...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Utan blommor skulle jag aldrig trivas. På den tid då jag reste oavbrutet köpte jag alltid en blomma till hotellrummet om jag skulle vara kvar flera nätter.
      Om inköpsställen kan jag lägga till att även Ikea har bra blommor, ofta.

      Radera
  2. LillaSyster8:18 fm

    Så fina! Fortsätt och njut av dem eller så torkar du buketten nu och har den till lyst för en längre tid. Ha en bra söndag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. De får stå kvar i vatten, jag är nyfiken på hur länge de ska palla!

      Radera
  3. snabbköp och bensinstationer säljer prima blommor - så många dyra buketter maken köpt i "fina" butiken som slokat efter ett par dagar...

    SvaraRadera