måndag, oktober 02, 2023

Lysande böcker!

Jag handlar nästan aldrig på nätet. Gillar riktiga butiker, gillar att ta i det jag kanske vill köpa, gillar att prova, gillar att städer lever, att det finns folk på gatorna som kikar i skyltfönster och går in i affärer. Men det finns tillfällen när jag trillar dit, turligt nog inträffar de sällan. Till saken hör att jag är road inte bara av saker jag själv kan bära, jag gillar också lite originella prylar till hemmet. 

Nu är jag snubblande nära att klicka hem den här lampan bestående av 70 olikfärgade glasbitar som bildar en boktrave. Någon riktig läslampa är det tyvärr inte, den är nog mest kul som prydnad, ett litet heminredningens utropstecken ...  Denna läckerbit kostar uppåt 400 kronor inklusive frakt. Vi får se hur det går ... Om man har den här lampan har man hur som helst garanterad tillgång till lysande böcker!

Copyright Klimakteriehäxan

10 kommentarer:

  1. helt i min smak! (köper alla mina barfotaskor på nätet)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Antar att du köper exakt likadana som du redan har???
      Ja visst är lampan läcker!

      Radera
  2. Jag gillar också riktiga affärer. När det gäller kläder och skor så vill jag prova, känna på materialet och känna in om jag verkligen vill ha detta en lång tid.

    Skickar efter en hel del från Apotea, det funkar fint. Lampan du visar, helt underbar! Eftersom jag inte läser riktiga böcker längre så kunde jag inbilla mig denna lysande boktrave!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den boktraven är snabbt läst, den saken är klar.

      Radera
  3. Den är snygg! Har du beställt den? ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej inte än ... vet inte var jag skulle ha den?

      Radera
  4. Ja du! Tack för den aptitretaren. Lampan är helt underbar. Väldigt prisvärt är den också. Egentligen ingenting att tveka över eller hur?!
    En lysande idé helt enkelt:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag tycker verkligen att den är både kul och cool. Du kanske köper en???

      Radera
  5. Vilken häftig lampa, jag hittade genast en lite mörk plats, i vår bokhylla där den skulle passa perfekt. Var hittar jag den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klicka bara på länken i min text så är affären så gott som klar! 328 kr plus frakt!

      Radera