När jag för bara nån vecka sedan gjorde Anna Bergenströms limoncello-mousse (en favorit bland efterrätter) misslyckades jag med ägget och det kom lite gula med i vitan som skulle vispas till hårt skum.
Detta hade aldrig behövt hända om jag sett denna video tidigare. Och inte hade jag blivit kladdig om fingrarna heller!
Klicka på länken! Du kan bara bli förtjust (och önska att du kommit på knepet själv)!
Copyright Klimakteriehäxan
onsdag, januari 29, 2014
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
GENIALT!!! Det ska jag pröva nästa gång. Tack för tipset!
SvaraRaderaKulsprutan
Helt otroligt! Tack för tipset! Och jag delar vidare, är det viralt så är det :-)
SvaraRaderaOch den där limonellomoussen, var hittar man det receptet? Jag får googla.
Tack för två tips!
Ja ibland blir man rent av upplyft av nya idéer!!!
SvaraRaderaMarianne - kanske har du hittat receptet men hör av dej annars!
WOW!...:-)
SvaraRaderadet tycker jag inte är svårt men jag har ju bakat över 100 hundra födelsedagstårtor i familjen :)
SvaraRaderaTänker inte börja kladda med flaskor....
P.s.
SvaraRaderagillar inte extra disk :)
Nu har jag testat. :-D Det gick som en dans.
SvaraRadera